dsc_0756-3 picture.10 dsc_0026-2 picture.141 dsc_0041 dsc_0752-4 dsc_0989-21

LAATSTE NIEUWS

OVER ONS

Seedsavers NL is een Nederlandse zadenruil organisatie begonnen in 2013.  Wij bevorderen de uitwisseling van zelf verzamelde zaden en andere plantaardige materialen, evenals amateur plantenveredeling. De meeste leden zijn afkomstig uit Nederland en België, maar we hebben ook leden uit andere nabijgelegen landen.

Naast onze jaarlijkse ledenvergadering, organiseren we een zadenruil, workshops, evenementen en activiteiten met zusterorganisaties in andere landen.

Onze contributie is € 25 per jaar. Dit geeft u gratis of met korting toegang tot onze activiteiten, bovendien maakt u een deel uit van onze gemeenschap.

AANKOMENDE EVENEMENTEN

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze gratis e-mail nieuwsbrief door uw e-mailadres hieronder in te vullen, en het beantwoorden van onze anti-spam vraag. Druk daarna op verzenden.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Door het invoeren van uw e-mailadres gaat u akkoord met de aanmelding voor de nieuwsbrief. U kunt uzelf op elk moment uitschrijven door te reageren op een nieuwsbrief-mail met dit verzoek, of door het volgen van de link onder aan elke e-mail en dit verzoek in te voeren op de webpagina van het maillijst programma.